30.08.2015

Giacho er blevet far til seks dejlige hvalpe,4 tæver og 2 hanner.Moderen er Tjørnehøj's Fricka.Se henvisning under hvalpe

17.06.2015

De er da bare for dejlige,13 dage gamle

09.06.2015

Så er baren åben,tænk at hvalpene allerede bliver 1 uge i morgen.

06.06.2015

Lola fejrer i dag sin 3 års fødselsdag i fødekassen sammen med sine børn

05.06.2015

Fred og ro i kassen

03.06.2015

Lola fik 9 skønne hvalpe i dag,7 tæver og 2 hanner alle Black and tan

30.05.2015

Så er der ikke langt igen,spændende hvor mange hvalpe maven gemmer.

24.05.2015

Så er der plads i stuen til hundemor og de små,og Lola har tid til at vænne sig til de nye forhold.

22.05.2015

14 dage endnu

19-04-2015

Giacho havde stor succes på udstillingen i Slangerup.

Exc1 CK veterancert,BHK3,BIR veteran

BIS veteran,Giacho er hermed Klubveteran

champion.

05.04.2015

Lola har været i Holland og er blevet parret med en tysk hanhund Ygo Von Der Hardt-Höhe den 5.april. Kuldet er avlet efter DGK

og DKK's avlsanbefalinger


29.08 2012

Vi var til sommer afslutning hos Henny i Mern igår, det var en konkurrence med 11 poster fordelt på praktiske øvelser med hunden og hunde relaterede spørgsmål. Lola imponerede mig helt vildt, hun gik helt uimponeret til opgaverne, der var både agility, rally, apport og trillebørkørsel, hun klarede bare det hele. Hun havde lidt svært ved at holde på kuglepennen, så jeg måtte skrive svarene. Ved fælles hjælp blev vi nr 2 af 47. Det var en dejlig aften og den lille dame var meget træt da vi kørte hjem.

19.08 2012

Giacho blev igår far igen. Det er Tjørnehøj`s Fricka der fødte 6 hvalpe.

Lise og Niels Wulff
nielswulff@gmail.com
45421897/24608304 

15.08 2012

En dejlig nyhed. En Giacho søn Stars of Uni My Gill (Bandit) har fået resultatet af sin ryglysning, det blev en K1. Rigtig dejligt.

11.08 2012

Så er Lola kommet, en dejlig lille pige. Den første uge var hun alene med os i sommerhuset, så vi rigtig kunne nyde hende uden indblanding fra drengene. Det gik rigtig godt hun er super til at køre i bil og til at sove om natten.Hun fik også prøvet at gå et lille spor, det klarede hun til ug med kryds og slange, så det skal nok blive sjovt at arbejde med hende i fremtiden.

30.07.2012

Så er vi hjemme fra en helt fantastisk uge i Sverige, hvor vi har trænet grav og gået spor sammen med svenskere,normænd og finner. Der var en masse hygge, snak og god mad hver dag. Giacho fik sin anden 20 timer sporprøve med 1.pr, så nu må vi afsted en gang til for at se om vi kan få championatet. Maybritt havde Medina og Izmir med som også fik 1.pr på 20 timer og dejlige Medina fik 1.pr på grav. Tak for en dejlig uge til jer.

30.06.2012

Dagen begyndte med en rigtig dejlig nyhed. Giacho`s datter Luna har fået resultatet af rygfotograferingen, det blev K0, hun er også øjenlyst uden anmærkninger, så vi er meget glade her i huset.

06.06.2012

I dag blev Giacho far til 4 dejlige hvalpe, Mia fødte 2 tøser og 2 drenge. På billedet 4 små lakridser.

22.05.2012

Så har vi været på dobbelt udstilling i Silkeborg, det var en stor succes, vejret var skønt og Giacho gjorde det rigtig godt, han fik exc.1 bh 1 og BIR om formiddagen og om eftermiddagen fik han exc. 1 bh 3. I store ring blev han Jysk Gravhundevinder 2012, så det var umagen værd at stå op kl 3 om natten og sætte kursen mod det jyske. Tak for turen til Jørgen og Inger, Maybritt og Trine som tog turen med. Maybritt fik også en BIR med Medina den dejlige tøs, så det var en rigtig dejlig dag.

31.03.2012

En rigtig dejlig dag idag, et giacho barn Corrells-La-Wendell Luna har været til sporprøve og hun blev prøvens bedste så nu har Luna både grav- og sporprøve, rigtig godt gået. Herfra ønsker vi stort tillykke. Jeg har også fået oplyst at Alba, et Giacho barn der bor i sverige har fået sin sporprøve, det er vi rigtig glade for.

06.12.2011

En rigtig hyggelig tur til Østrig  med Maybritt og basserne er slut. Giacho blev Østrigsk champion og vi kom rigtig i jule humør, byen var fantastisk flot pyntet, og vi boede lige ved julemarkedet, så der var vi begge aftener og smagte glühwein og weinachts krapl, det kan godt anbefales.

26.11.2011

Så har vi været on the road again, denne gang til Slovakiet, en rigtig lang tur der startede rigtig dårligt med at vi ikke kunne starte da vi skulle ombord på færgen, men med falck`s hjælp lykkedes det at komme afsted med 3 timers forsinkelse. Turen var vellykket og både Maybritt og jeg fik certer med hjem, så nu må vi afsted næste år og prøve at få championatet.

30-10

Alfred (ABC`s Geo) har haft et rigtig godt efterår. Den 11.sept. var han til sporprøve og fik 1.præmie og blev både prøvens bedste og prøvens bedste yngste, i søndags var han så til gravprøve og fik sin 1.præmie og blev prøvens bedste yngste med 1.præmie på udstilling, rigtig godt gået. Tillykke til ham og Ellen. Bandit (Stars of uni my Gill) har også været til gravprøve og han fik sørme også sin 1.præmie, tillykke til banditten og Eva og Ole. Luna har også været til gravprøve, hun startede med et rigtig flot angreb, men gjorde så samme erfaring som Alfred på sin første prøve, ræven har tænder i munden og det kan gøre ondt, hun holdt angrebet lidt, men kom så ud og kunne ikke rigtig bestemme sig til at gå ind igen, men lysten var der så hun skal nok komme igen, hun er jo meget ung. Jeg er rigtig stolt af jer allesammen.

16-08-2011

Så har vi igen været på tur med Maybritt og basserne. Turen gik til Innsbruck, vi havde det skønneste vejr alle dagene, vi kunne spise ude og nyde aftenen i den dejlige gårdhave der hørte til hotellet. Det var et utroligt hunde venligt hotel,som man kan se på billedet var der en speciel velkomst hilsen til hundene. Udstillings mæssigt var vi på forhånd lidt skeptiske, da der var Italiensk dommer begge dage, og vi erfaringsmæssigt ved at der kommer mange Italienere, der var da heller ikke tvivl om at dommerne kendte mange af udstillerne, det kunne man jo se af de kindkys der blev uddelt før vi gik igang i ringen. Vores hunde som jo ellers har en rimelig størrelse her i landet blev nærmest som dværge her, aldrig har jeg set så mange mega-monster store gravhunde før.Helt galt gik det ikke, Maybritt fik en Østrigsk champion med hjem og jeg fik det femte cert på Giacho, så det er jo bare afsted igen og håbe på at vi får det sidste.

01-08-2011

Så er vi kommet hjem fra en helt fantastisk uge i Sverige, hvor vi har trænet grav eller været til prøve hver dag.Giacho fik karakterprøve på grav med grævling, apporteringsprøve med ræv og 1.præmie på åben klasse spor,han overraskede mig virkelig da det er tre år siden han sidst har gået et spor.Vi var sammen med Maybritt og Peder og Majbrit og deres hunde, som også opnåede resultater de kan være godt tilfredse med. Spændende at tilbringe en hel uge sammen med svenskere og normænd og udveksle erfaringer.

20-06-2011

Så er vi lige landet efter en skøn tur til Klagenfurt i Østrig. Vi havde Maybritt, Finke og Izmir med på turen, og tilsammen havde vi 5 x CERT-1xCACIB og 1xR.CACIB med hjem, det må siges at være tilfredsstillende.Selve turen var meget hyggelig og vellykket. Giacho har nu 4xCERT i Østrig, så mon ikke han får de 6 han skal bruge for at blive champion.Det er spændende at udstille sammen med folk fra andre lande, i det her tilfælde kom de fra Østrig,Italien, Scweiz og Tjekkiet.Tusind tak for turen til Maybritt og basserne.

24-05-2011

I dag blev Giacho far til fem dejlige hvalpe. Det er Tjørnehøj`s Fricka der er mor til hvalpene. Det er 4 piger og 1 dreng.

24-05-2011

Så har vi igen været i Kroatien, der var hedebølge hele weekenden, rigtig hårdt for hundene med over 30 grader i skyggen, men igen præsterede de nogle flotte resultater. Giacho er nu kroatisk champion derudover opnåede han en bedst i racen, bedst i gruppen og blev nummer to af alle jagthunderacer i store ring. Maybritt og hendes dejlige basser opnåede også flotte resultater, så hun fik to kroatiske champions med hjem og yderligere en best i racen og bedst i gruppen to,samt bedste tæve begge dage. 

05-5-2011

Så er vi kommet hjem efter en helt fantastisk weekend i Kroatien,et dejligt land ,skønt hotel og lækker mad, der kommer vi helt sikkert igen.Maybritt med tre basser var med og resultat mæssigt opnåede vi vist næsten alt hvad vi kunne få.Giacho har nu 2 x CERT, så nu håber vi han får det sidste så han kan blive Kroatisk champion.

23-04-2011

En tæve og en han efter Giacho var på udstilling i Næstved igår. Luna stod i junior klasse og hun fik excellent, Alfred stod i brugshundeklasse og han fik excellent med ck.En rigtig dejlig dag.

09-03-2011

Så har den første hvalp efter Giacho været til gravprøve.
Det var Alfred, han lærte at ræven har tænder i munden,av for søren,han brugte lidt tid på at tænke sig om og så afsluttede han med et super angreb, så han reddede æren med en stor 3.præmie.Ingen tvivl om at han nok skal komme igen.

14-2-2011

Idag fylder Giacho`s første kuld med Anika (Pølse)
3 år hip hip hurra

13-2-2011

Idag har 2 Giacho hvalpe været på udstilling i Fredericia.
De fik begge særdeles lovende, det er vi glade for. Det
var Stars of uni my "Bandit" og Correl-Lawendel Luna.

7-2-2011

Udstillings sæsonen er startet med en fed weekend i Tjekkiet. Giacho fik 2xcert i championklasse, han havde 1 i forvejen, så nu er han Tjekkisk Grand Champion.Vi var sammen med Maybritt og 3 af basserne som også havde stor succes, tilsammen fik vi 4 championater og en BIR og BIM.En rigtig hyggelig tur med godt selskab og god mad.

29.11.2010

Så har vi været på en rigtig lang tur til Slovenien,det gik godt, Giacho blev færdig og har nu titlen SICH. Vi havde selskab af Maybritt med et par basser som også reddede sig et par championater, Tillykke og tak for en rigtig dejlig tur.

19.11.2010

Giacho`s hvalpe med Laura har fødselsdag idag, de bliver 1 år. Vi håber at de bliver rigtig forkælede af deres familier og herfra ønsker vi stort tillykke.

17.10.2010

En lille tæve hvalp efter Giacho og Freja var på udstilling idag. Det gik rigtig godt hun fik SL, det er vi glade for og ønsker tillykke herfra.

20.09.2010

To Giacho sønner var på udstilling igår. ABC`s Geo fik very god og ABC`s Gaston fik excellent. Rigtig godt gået, tillykke herfra.

19.08.2010

Idag blev Giacho far til tre hvalpe med Capella. Alle tre er sorte.

25.07.2010

I dag tager vi på ferie, vi skal op til Dalarne i Sverige hvor vi skal træne grav i en hel uge. Det bliver meget spændende at prøve det svenske gravsystem, der er helt anderledes end det danske. Maybritt, Citrus, Izmir, Jørgen, Ikita og Conrad skal med, så vi håber det bliver en rigtig hyggelig tur.

23.06.2010

Så er der kommet 5 nye små Giacho børn. Det er Freja der har født 3 tæver og 2 hanner.Se Freja under Links

22.06 2010

Idag har 14 Giacho børn fødselsdag, de bliver 1 år. Det er Farnæshøj`s L kuld og ABC`S G kuld. Herfra ønsker vi hjertelig tillykke.

05.06.2010

Tre af Giacho`s hvalpe deltog på Skaverup skuet idag.Sigurd og Lunte stillede i hvalpeklasse og fik begge særdeles lovende og Lunte blev BIS 2 hvalp. Alfred stillede i juniorklasse og fik excellent og blev BIS 4 junior.Det tegner jo godt for fremtiden.

28.05.2010

Så blev Giacho igen far, denne gang til 4 dejlige
hvalpe med Bellis som bor i Ballerup hos Eva
Kennel Stars of Uni www.starsofuni.dk

27.05.2010

Giacho er i dag blevet far til 6 dejlige hvalpe med Fenja
som bor i Sverige.

Hvalpene kan ses på www.callesen.se

25.05.2010

Hjemmeside under udarbejdelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Connie Nielsen | Svar 09.02.2011 03.12

Næ - lækker side, tak for adressen, vil besøge den igen.
Hilsen Connie, Gundslev

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 16:22

Helt nuttet! <3

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
02.02 | 19:12

hvad koster det at låne ham?

...
09.02 | 03:12

Næ - lækker side, tak for adressen, vil besøge den igen.
Hilsen Connie, Gundslev

...
15.07 | 08:05
Forside har modtaget 13
Du kan lide denne side